ראמי סושי - RAMI SUSHI

Welcome To Rami Sushi

השף ראמי ברג'ות

השף ובעלים של מסעדת הטייק אווי, עם וותק וניסיון של מעל 15 שנים בתחום הקולנרי, שימש מספר שנים כשף ראשי במסעדות סושי מובילות בצפון, והיה אחראי על יצירת תפריטים ומבחר האוכל התאילנדי והיפני. רמי בוגר מכללת רימונים כנרת בתחום שף סוג 4.  וכרגע משלב לצד המטבחים היפני והתאילנדי גם נגיעות מזרח תיכוניות בחלק מן התפריט

האני מאמין
השף ראמי ברג'ות, מאמין קודם כל באכיות וטריות המרכיבים של האוכל שהוא מוכר. זהו כלל קדוש בל יעבור בעיקר בהגשת אוכל נא כמו סושי שיש חשיבות רבה לטריות. ראמי דואג לאספקה של חומרי גלם ישר מהשווקים והספקים הנבחרים ולא מתפשר על אף מרכיב.

כמו כן מרגישים ברגע שמזמינים שיש כאן עובדה מכל הלב 

שעות עבודה:
יום ראשון סגור
שני עד שבת הזמנות יתקבלו החל מהשעה 13:00 עד 21:00
לתפריט